Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oamenii legii fac în continuare cercetări în cazul copilului de patru ani din Pitești mort în urma unei anestezii efectuate de un medic stomatolog. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au efectuat percheziții, marți, la clinica în care s-a desfășurat procedura stomatologică, la o asociație reprezentată de anestezist, dar și la domiciliul acestuia.

"În data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Pitești și Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au efectuat trei percheziții pe raza municipiului Pitești și municipiului Curtea de Argeș, în vederea administrării de probatoriu într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", au arătat oamenii legii.

Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale.

Băiatul de patru ani a intrat în comă după anestezia făcută la stomatolog și a murit ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu'.