Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ultimele zile au fost înregistrate patru noi decese din cauza gripei, cazurile fiind semnalate în judeţele Alba, Prahova, Iaşi şi Bistriţa- Năsăud, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică. Printre victime se numără şi o femeie care era vaccinată antigripal.

Luni, a murit o femeie de 67 de ani din Iaşi, nevaccinată şi cu alte probleme medicale. O femeie de 81 de ani din judeţul Alba, care a murit duminică, a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09 şi a murit duminică. Aceasta era cunoscută şi cu alte probleme medicale şi nu era vaccinată antigripal, potrivit Mediafax.

O altă femeie, dar din judeţul Prahova, în vârstă de 65 de ani a murit sâmbătă, după ce s-a confirmat virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Şi aceasta avea condiţii medicale preexistente, dar era vaccinată antigripal.

Integral pe Gândul