Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisiile de specialitate reunite marți în Parlament au dat un nou aviz negativ pentru un ministru propus în noul Guvern al lui Ludovic Orban. Nu este primul aviz negativ dat astăzi și este posibil să nu fie nici ultimul.

Este vorba despre deputatul Ionuţ Stroe, care a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului din partea Comisiilor reunite pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi Senat. La finalul audierilor care au avut loc la Camera Deputaţilor, s-au înregistrat 10 voturi pentru, 5 împotrivă şi 12 abţineri din partea membrilor comisiilor.

Ionut Stroe nu este singurul care primeste aviz negativ astăzi. Și Ion Ştefan a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Integral pe Capital