Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Continuă seria dezvăluirilor despre jocurile de culise din rândul magistraților.
Procurorii Horațiu Radu și Nicolae Solomon, au (cel puțin) doi prieteni prin care fac jocuri în Justiție: procurorul Cristian Ban, fost vicepreședinte al CSM și procurorul Bogdan-Ciprian Pîrlog, adjunct al Parchetului Militar, scriu cei de la gandul.ro.

Primul dintre aceștia, Cristian Mihai Ban, este vizat într-un dosar de abuz în serviciu, dosar care a fost inițial deschis la DNA, în urma unei plângeri formulate de Nicolae Marin (fără vreo legătură cu procurorul Nicolae Marin), însă parchetul anticorupție a dispus clasare în 11 mai 2018. Soluția a fost atacată de Nicolae Marin la Înalta Curte de Casație de Justiție, unde, în 6 decembrie 2018, judecătoarea Alina Ioana Ilie a desființat ordonanța de clasare și a trimis dosarul la SIIJ pentru „a începe urmărirea penală în rem cu privire la faptele ce formează obiectul sesizării organului judiciar„.

Integral pe Evenimentul Zilei