Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD are mari probleme financiare în pofida subvenţiei astronomice pe care şi-a acordat-o singur graţie pixurilor generoase şi partinice ale doamnei Dăncilă şi ale domnului Orlando Teodorovici.

Numai că în bugetul partidului a dat iama preacinstitul fost trezorier Mircea Drăghici deja trimis în judecată, iar pagubelor făcute de acesta li s-au adăugat acelea comise cu ocazia alegerilor prezidenţiale ruşinos pierdute de fosta întâia femeie prim-ministru. Insa cu care se laudă şi când o critică dl. Ionuţ Vulpescu în simulacrul de Raport în care mimează că PSD ar fi capabil să îşi recunoască greşelile (a se citi ticăloşiile) şi să se reformeze.

Lucrurile sunt atât de grave încât social-democraţii români s-au văzut în incapacitatea de a le plăti la timp salariile angajaţilor şi să ia în calcul concedieri masive. Cum să nu te amuze atunci pretenţia PSD de a reveni la conducerea ţării când e dovedit că el nu este în stare să ţină ordine în ograda proprie?

Integral pe Adevărul