Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima mișcare a lui Marcel Ciolacu care a făcut un pas decisiv către o apropiere de Victor Ponta deschide un nou război în PSD. Este vorba de taberele pro și contra unei alianțe PSD-Pro România sau, mai exact, de revenirea în forță unor grei din partid care au jucat un rol cheie în trecut.

În acest weekend s-a consumat un episod cheie pentru viitorul PSD. Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și candidat la șefia partidului, a transmis mai multe mesaje de apropiere către Victor Ponta. El a participat, duminică, la Convenția Anuală a Pro România, având-o alături și pe Gabriela Firea. Cei doi lideri cu greutate ai PSD și-au exprimat clar intenția de a forma o alianță electorală cu Pro România, deși în interiorul PSD există voci importante care se opun. Printre cei care nu susțin alianța sunt Mihai Tudose, Claudiu Manda (șefii de campanie ai PSD) și Lia Olguța Vasilescu.

Integral pe Evenimentul Zilei