Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parchetul General transmite primele precizări oficiale despre chemarea la audieri la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a unor membri ai Secţiei pentru procurori a CSM. Dosarul penal în care a avut loc audierea vizează modul de desfășurare a activității unora dintre membrii Secției pentru procurori, a transmis PÎCCJ.

„În cursul zilei de azi, 17 februarie 2020, procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție l-au audiat, în calitate de martor, pe domnul procuror Solomon Nicolae Andrei, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Dosarul penal în care a avut loc audierea nu vizează activitatea Secției pentru procurori, ca și componentă a Consiliului Superior al Magistraturii, ci vizează modul de desfășurare a activității unora dintre membrii Secției pentru procurori”, este transmis în comunicatul PÎCCJ.

Integral pe Capital