Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Becali nu mai crede în titlu după eşecul lui FCSB cu Dinamo. „Suntem vai de noi”, a declarat finanţatorul. Gigi Becali s-a arătat resemnat după eşecul lui FCSB cu Dinamo, scor 1-2. Finanţatorul spune că FCSB n-are cum să se mai bată la titlu, iar echipa sa poate să încheie chiar pe locul trei.

„Noi nu suntem fotbalişti adevăraţi, cu putere. Un campionat aşa se câştigă, cu bărbaţi, cu fotbalişti cu putere. Eu nu mai cred în titlu, doar dacă vrea Dumnezeu. Noi suntem aşa, vai de noi. Nu avem cum să luăm titlul. Dacă tu nu poţi să baţi Clinceniul, nu poţi să baţi pe Dinamo. Dacă Dinamo era o echipă puternică, ne dădea vreo şase-şapte goluri, la cum am jucat. E posibil şi Craiova să treacă peste mine. Eu zic că CFR ia campionatul, nu mai am încredere. Noi ne batem la campionat, dar CFR o să ne bată măr. Ăsta e adevărul! Ce să caut la meciuri? O să merg când mă duc să văd spectacol. Ce să văd?”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Integral pe Gândul