Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu la vila sa din localitatea Ciolpani aflată la 35 de km de București. La expirarea celor 24 de ore ale ordonanței de reținere date de procurorii DNA, Mircea Beuran le-a cerut polițiștilor de la „Beciul Domnesc” bani ca să-și plătească taxiul până acasă, un drum până la Ciolpani costând peste 100 de lei.

”După ce și-a strâns lucrurile din celulă, Beuran a așteptat într-un birou perfectarea documentelor privind la televizor exact cazul său. Vedea jurnaliștii din fața arestului și își făcea griji că nu voia să dea ochii cu ei. Cum nu a recunoscut-o pe fata lui în imagini, aflată și ea în fața arestului, doctorul a cerut bani pentru un taxi, că nu are nici bani și nici cine să-l ia de acolo și să-l ducă acasă.” scriu jurnaliștii de la Libertatea care citează surse de la arestul central.

Integral pe Curentul