Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimic senzaţional în ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de duminică în zona stângii politice din România. Prezenţa la Convenţia Naţională a Partidului Pro România a doi lideri importanţi ai PSD - d-na Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care indubitabil doreşte să obţină şi o funcţie importantă în partid cu ocazia viitorului Congres, dar şi a preşedintelui Marcel Ciolacu - erau de aşteptat şi în firescul lucrurilor.

Să ne amintim că încă din vară, atunci când se pregătea demiterea guvernului condus de d-na Viorica Vasilica Dăncilă, preşedintele Pro România, dl. Victor Viorel Ponta, a spus că nu exclude o colaborare viitoare cu partidul din care a plecat şi căruia i-a fost preşedinte. Ea va interveni de îndată ce se va produce înlăturarea conducerii de atunci a PSD. Pro România a votat în favoarea demiterii Executivului ce o avea în frunte pe doamna Dăncilă, moment care a marcat începutul alunecării pe tobogan a troicii Dăncilă-Fifor-Teodorovici, dar nu a participat cu voturi la învestirea guvernului monocolor PNL condus de dl. Ludovic Orban.

Integral pe Adevărul