Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD și Pro România s-au curtat reciproc duminică la Convenția Națională a formațiunii conduse de fostul președinte al social-democraților, Victor Ponta. Actualul șef interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a apărut cu greu la eveniment și a adresat o invitație la o alianță între actualii și foștii pesediști. Trădarea lui Mihai Tudose rămâne mărul discordiei între cele două partide vitrege.
Mai întâi, aplauzele

„Dacă mă uit în primele bănci îmi văd prieteni, colegi de parlament, foști colegi din PSD și îmi vin în minte cuvintele mamei mele, când eu și frații mei mai întârziam pe afară și venea și ne spunea ”, a spus Marcel Ciolacu, fiind aplaudat de asistență. Acesta și-ar fi sfidat câți lideri din partid, prin prezența la evenimentul formațiunii lui Ponta.

Ciolacu a vorbit și despre faptul că anterior reprezentanților celor două partide nu li se dădea voie să vorbească. „Cu adevărat suntem oameni politic, oameni maturi și dacă acum câteva luni aveam voie să vorbim, dar nu prea mult sau să încercăm să ținem anumite guverne dar mai pe furiș, mai pe ascunselea, (…), nu aveam voie nici să vorbim și dacă vorbeam eram trădători de țară, de neam, de partid, de orice. CEX-ul era instrumentul și lucrurile erau ca și rezolvate. Se pare că am depășit cu toții aceste lucruri”, a spus Marcel Ciolacu.

Integral pe Gândul