Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Capul de afiș al dezbaterii europene e ținut de negocierile pentru bugetul UE pe următorii șapte ani, cu cele două obiective principale stabilite de noua Comisie Europeană: tranziția spre Europa neutră climatic la orizontul anului 2050 și digitalizarea. La polul opus, agenda românească e dominată de falsa urgență a alegerilor anticipate. Între aceste realități, unde sunt cetățenii români?

Acasă, sunt vânați de PNL pentru singura calitate pe care le-o recunoaște, cea de alegători. Presiunea anticipatelor are o singură rațiune: exploatarea capitalului electoral moștenit de liberali din epoca Dragnea-Dăncilă.

Procentele PNL în sondaje se bazează strict pe derapajele și erorile acestui partid ce s-a lăsat deturnat de la direcția sa progresist-europeană și amputat de competența sa administrativă.

Am revenit într-un PSD care și-a învățat lecția și sper că vom da României stânga democrată de care are nevoie.

Ce se întâmplă dincolo de disputa artificială în care PNL împinge țara, prin renunțarea la guvernare în goana obsesivă după voturi?

La nivel european, sunt în linie dreaptă discuțiile privind viitorul Cadru Financiar Multianual. Implicațiile pentru România sunt imense, la fel și riscul ca în curând să ne lamentăm păgubos.

Integral pe Digi24