Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Diego Schwartzman (14 ATP), principalul favorit, a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Buenos Aires după o partidă maraton de trei ore și 43 de minute cu uruguayanul Pablo Cuevas (48 ATP), în care a salvat patru mingi de meci.

Diego Schwartzman a revenit de la 0-1 la seturi, impunându-se cu 5-7, 7-6(11), 7-5. În tie-break-ul setului al doilea, argentinianul a salvat patru mingi de meci (la 5-6, 8-9, 9-10 și 10-11).

Partida va rămâne cu siguranță în memoria lui Diego Schwartzman, mai ales că în decisiv a fost nevoit să facă față și unei accidentări. Argentinianul a avut prima sa minge de meci la scorul de 5-4, pe serviciul lui Pablo Cuevas. Uruguayanul a reușit să o anuleze cu un forehand câștigător, dar în urma raliului Schwartzman a acuzat probleme musculare în zona inghinală și a primit îngrijiri medicale.

Integral pe Hotnews