Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O altă fetiță a dispărut în condiții suspecte, iar politicianul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, face apel pentru găsirea ei și susține că în caz sunt implicate nume grele.

Cumpănașu cere anchetarea șefului Poliției din Câmpulung. Acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care anunță vremuri grele pentru traficanții de carne vie. Unchiul victimei lui Gheorghe Dincă face apel pentru găsirea Dariei și lansează acuzații grave la adresa Poliției din Câmpulung.

„APEL pentru Daria: UN NOU CAZ ALEXANDRA ŞI LUIZA‼‼‼În urma mărturiei familiei SOROIU în cadrul emisiunii „ROMÂNIA ASCUNSĂ” difuzată aseară am hotărât să preiau personal cazul halucinant al acestei familii‼‼‼În calitate de Preşedinte al Asociaţiei „ALEXANDRA MĂCEȘANU” (asociaţie ce lupta împotriva traficului de persoane şi de droguri) SOLICIT Ministrului de Interne demiterea de urgenţă a a şefului poliţiei din Câmpulung‼‼‼”, scrie Cum„APEL pentru Daria: UN NOU CAZ ALEXANDRA ŞI LUIZA‼‼‼În urma mărturiei familiei SOROIU în cadrul emisiunii „ROMÂNIA ASCUNSĂ” difuzată aseară am hotărât să preiau personal cazul halucinant al acestei familii‼‼‼În calitate de Preşedinte al Asociaţiei ” ALEXANDRA MĂCEȘANU” (asociaţie ce lupta împotriva traficului de persoane şi de droguri) SOLICIT Ministrului de Interne demiterea de urgenţă a a şefului poliţiei din Câmpulung‼‼‼”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

Integral pe Gândul