Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clasele pregătitoare vor fi alcătuite după o procedură clară, elaborată de fiecare inspectorat în parte, arată metodologia de înscriere discutată, vineri, în Consiliul pentru Dialog Social de la Ministerul Educației.

Clasele vor fi alcătuite astfel încât să fie respectate criteriile de transparență, echitate, nondiscriminatorie și incluziune, potrivit metodologiei și calendarului înscrierii, discutate de elevi, profesori, părinți și reprezentanții ministerului.

”Constituirea formațiunilor de elevi în clasa pregătitoare se va face după finalizarea procesului de înscriere, conform Calendarului, în baza unei proceduri elaborate la nivelul inspectoratului școlar județean și aprobate de consiliul de administrație, cu respectarea criteriilor de transparență, echitate, nondiscriminatorie și incluziune”, arată metodologia luată în discuție la Ministerul Educației.

Integral pe Hotnews