Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Să folosești cuvintele Orban și amețit în aceași frază e un lucru care nu e în neregulă. Am lucrat cu mulți oameni politici, este cel mai neserios, instabil om politic (…) Nu știu ca Ludovic Orban să aibă vreo realizare, deși e de 20 de ani în politică. Orban nu e în stare să guverneze. (...)

Orban știe care e planul mai mare, dar nu-i convine. El vrea să rămână prim-ministru, dar știe că nu va mai fi numit. Va fi probabil șeful Camerei Deputaților, o să-i dea PNL ceva. Este o catastrofă administrativă și după alegeri nu mai poți să dai vina pe PSD. După alegeri, PSD va avea sub 25%, iar premierul va fi numit de Iohannis. Orban nu e în stare. Dacă loialitatea este dublată de incompetență duce la dezastru. Cred că Iohannis va înțelege acest lucru”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta, la emisiunea Gândul LIVE.