Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Impresia că PSD a plecat de la guvernare se dovedeşte înşelătoare. Se părea că PSD a pierdut pe toată linia şi că tot ceea ce mai are de făcut este să se pregătească să stea în băncile Opoziţiei pentru următoarea legislatură. Iată că nu e deloc aşa. PSD are conducerea şi guvernează din Parlament, anihilând toate iniţiativele PNL.

Bătălia care se dă acum este pentru anticipate, pentru liberali este singura şansă, pentru PSD este vital să tergiverseze cât mai mult procedura. Tocmai de aceea partidul are nu doreşte să ia o poziţie tranşantă privind modul în care s-ar ajunge la alegeri înainte de termen.

E adevărat, situaţia din sondaje nu este favorabilă social-democraţilor, dar, pe de altă parte, partidul a obţinut două lucruri de care avea nevoie ca de aer şi anume, abandonarea alegerilor în două tururi pentru primari şi păstrarea alegerilor directe pentru pentru preşedinţii de consilii judeţene.

Integral pe Adevărul