Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a afirmat, miercuri, la o întâlnire cu elevi de la Liceul Tehnologic "Cezar Nicolau" din Brăneşti, că o Românie modernă se poate face numai dacă există o "Românie educată" şi a evidenţiat importanţa construirii unui parcurs educaţional prin care să se arate că meseria face diferenţa.

"Ne dorim o Românie modernă, o Românie modernă se poate face numai dacă există o Românie educată, deci, dragi elevi, munciţi în spiritul Educaţiei! Construiţi-vă un parcurs educaţional în care să arătaţi că meseria face diferenţa! Ministerul Educaţiei a lansat în această perioadă o campanie de promovare a învăţământului profesional şi tehnic, dar şi a învăţământului profesional dual", a spus Anisie, cu prilejul unui eveniment în cadrul căruia 30 ai liceului au devenit ambasadori ai învăţământului dual.

Integral pe Agerpres