Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meghan Markle şi prinţul Harry sunt pe cale să dea o mega-lovitură financiară. Pe lângă întâlnirile mondene pe care le-au avut în California, cu Jennifer Lopez sau David Beckham, cei doi au un plan îndrăzneţ de afaceri care le-ar putea schimba radical viitorul.

Prinţul Harry negociază intens cu oficialii băncii Goldman Sachs crearea unui brand de familie, împreună cu Meghan. Experţii estimează că brandul „Sussex Royal” ar putea aduce venituri colosale cuplului britanic, de peste un miliard de lire, în următorii 10 ani.

După cum scrie publicaţia Daily Mail, se pare că primele discuţii cu renumita instituţie financiară americană au început încă din luna noiembrie a anului trecut, când cuplul roial a decis să renunţe la toate atribuţiile şi înadatoririle regale.

Cea mai bănoasă înţelegere din istoria SUA

„Harry şi Meghan vor câștiga o avere, fie prin discursuri, fie prin activităţile de ambasadori pentru diferite cauze. Este o strângere de mână care valorează peste un miliard de lire sterline”, a declarat influentul agent de relaţii publice Mark Borkowski. De altfel, analiştii financiari cred că o astfel de legătură în lumea bancară i-ar putea ajuta pe cei doi să facă o avere colosală, însă colosul Goldman Sachs încă se luptă cu stigmatul de a fi provocat criza financiară din 2008, speculând ulterior falimentul clienţilor săi.

Integral pe Capital