Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este alertă la Timişoara după ce un bărbat s-a prezentat la spital cu simptome specifice viruslui ucigaş din China. Tânărul a revenit de curând în țară din Germania, unde a îngrijit o familie: soț, soție și doi copii infectați cu coronavirus.

Medicii din Timișoara au impus o măsură de carantină în cazul tânărului. El a fost izolat într-o cameră specială pentru infecții cu acest virus.

Bărbatul de 25 de ani s-a întors din Germania, unde lucrează ca asistent medical. În perioada dinaintea întoarcerii sale în țară, a îngrijit o familie care era infectată cu coronavirus.

După ce s-a întors în țară, bărbatul a vizitat familia, a fost la schi, iar aseară s-a prezentat la spital în Reșița cu simptome specifice infecției cu coronavirus. Medicii l-au transferat rapid la un spital din Timișoara, unde există o unitate de izolare.