Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La puțină vreme după ce dezvăluiam în exclusivitate existența unei celule de criză care acționează deja pentru găsirea unei locații sigure de carantină pentru suspecții de coronavirus , primarul general Gabriela Firea a confirmat că Primăria Capitalei a pus deja la dispoziție un spațiu în care vor sta în carantină timp de 14 zile românii întorși din China, pentru a vedea dacă au coronavirus.

Gabriela Firea a precizat că locul care este ținut secret din motive lesne de înțeles are o capacitate de maximum 100 de persoane. ” Pot să vă confirm doar faptul că atât săptămâna trecută, cât și în week-end am ținut permanent legătura cu domnul secretar de stat Raed Arafat , în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență la nivelul Municipiului București. Împreună am luat toate măsurile care se impun. Este adevărat! Am pus la dispoziție o locație pentru persoanele care trebuie să fie carantinate în această perioadă timp de 14 zile. Într-adevăr, locația a fost pusă la dispoziție de Primăria Capitalei” a adăugat primarul general, Gabriela Firea.

Integral pe Naţional