Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban merge, în continuare, pe varianta ca guvernul să adopte legi prin ordonanțe și asumări, evitând de fiecare dată dezbaterea în Parlament.

Premierul Ludovic Orban a spus, miercuri, în Parlament, referitor la hotărârea CCR de a admite sesizarea PSD de neconstituționalitate a asumării pe OUG51, că prin decizia Curții se adoptă poziția PSD „care-și dorește ca copii noștri să nu mai ajungă la școală”. Acesta a zis ironic „așa Curte, așa decizie”.

Seara, la Realitatea PLUS, premierul a lansat noi atacuri la adresa CCR.


”OUG 51 a lăsat copiii fără posibilitatea de a li se plăti transportul la școală și au fost în imposibilitatea de a se duce la școală. Adică, OUG 51 nu are nicio problemă, dar are legea noastră, prin care încercăm să corectăm. Sincer, nu înțeleg. Procedura asumării răspunderii e prevăzută în Constituție. E constituțional ce facem noi. Era o problemă care trebuia soluționată, nu puteam să stau pasiv să văd copiii că nu se pot duce la școală. Aștept motivarea și o să emitem OUG.

Integral pe România Liberă