Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep, numărul 3 mondial, o va înfrunta pe Garbine Muguruza (locul 32 WTA) în semifinalele Australian Open. Sportiva noastră a fost prima calificată în penultimul act, după victoria cu Anett Kontaveitt (6-1, 6-1).

Ulterior, Muguruza (26 ani) a învins-o în două seturi, 7-5, 6-3, pe Anasasia Pavlyuchenkova (30 WTA), după o oră şi 33 minute de joc. Imediat după acest succes, sportiva din Spania a fost întrebată pe teren dacă știe cu cine va juca în semifinale.

Reporter: Știi pe cine vei întâlni în următorul tur?

Garbine Muguruza: Nu știu.

Reporter: Nu-ți place să știi, nu?

Garbine Muguruza: Vreau să știu.

Reporter: O vei întâlni pe Simona Halep. Cum vei pregăti meciul cu Conchita Martinez? Te vei întoarce pe teren în mai puțin de 24 de ore.

Garbine Muguruza: Asta va rămâne între mine și antrenoarea mea. Sunt pregătită. Sunt încântată că voi juca prima mea semifinală aici.

Reporter: Te vei uita la imagini, vei căuta informații sau veți avea o discuție la o cafea?

Garbine Muguruza: Cu siguranță îmi voi studia adversara. O cunosc de mult timp și va fi un meci dur.

Până în prezent, Halep şi Muguruza s-au întâlnit de cinci ori, iar sportiva din Spania conduce cu 3-2, toate victoriile acesteia fiind pe hard, în timp ce succesele româncei, pe zgură.

Integral pe Digisport