Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a cerut Ministerului Educaţiei Naţionale o centralizare a grădiniţelor de stat construite din 2016 până în 2019, în Bucureşti, pe fiecare sector în parte. Liberalul spune că Gabriela Firea a promis că va construi 20 de grădiniţe în mandatul său. În răspunsul primit de la Ministerul Educaţiei Naţionale, se precizează că, în perioada 2016-2019, nicio grădiniţă publică de stat nu a fost dată în folosinţă, în niciunul din sectoarele Capitalei.

Deputatul Ovidiu Raeţchi a cerut informaţiile în condiţiile în care, potrivit datelor publicate, la începutul lui 2019, de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, în Bucureşti sunt 124 de grădiniţe de stat. „În programul de guvernare locală, doamna primar Gabriela Firea şi-a asumat construirea a 20 de grădinițe cu program prelungit, cu o capacitate totală de 2.500 de locuri”, a scris Raeţchi în interpelare.

Integral pe Curentul