Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentagonul a comunicat, marţi, că 50 de militari americani au suferit traumatisme cerebrale în urma atacului iranian cu rachete care a vizat o bază din Irak, deşi preşedintele Donald Trump şi Pentagonul anunţaseră iniţial că niciun american nu a fost ucis ori rănit, relatează site-ul Reuters, citat de Mediafax.

Thomas Campbell, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, a declarat că 50 de militari americani au suferit traumatisme cerebrale după atacul care a vizat baza aeriană Ayn al-Asad din Irak, cu 16 mai mulţi decât în bilanţulul comunicat vineri.

Iniţial, preşedintele Donald Trump şi Pentagonul anunţaseră că niciun militar american nu a fost ucis ori rănit în atacul iranian cu rachete din 8 ianuarie, care a fost o ripostă la asasinarea de către Statele Unite a comandantului militar iranian Qassem Soleimani.

Integral pe Digi24