Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ciprian Paraschiv, care a ocupat până acum postul de director de Dezvoltare Fotbalistică în cadrul FRF, a fost prezentat oficial, marţi, în funcţia de preşedinte al clubului CSM Poli Iaşi.

Conform site-ului oficial al grupării moldovene, de la data de 1 februarie noua conducere administrativă este următoarea: Ciprian Paraschiv - preşedinte, Adrian Ambrosie - manager executiv, Mircea Ursu - vicepreşedinte. Totodată, contractul cu vicepreşedintele Cristi Stărică se va încheia pe cale amiabilă începând cu 1 februarie.

Ciprian Paraschiv a făcut parte din echipa de Juniori I a clubului Politehnica Iaşi, campioană naţională în anul 1993, iar apoi, la seniori, a fost component al formaţiei care a reuşit în anul 1995 promovarea în primul eşalon în urma barajului câştigat, la Braşov, cu Electroputere Craiova. Paraschiv este profesor universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" din Iaşi, şi are un doctorat în marketing sportiv. A ocupat o perioadă funcţia de director al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Judeţului Iaşi, iar din anul 2014 şi până în prezent a fost director de Dezvoltare Fotbalistică în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Integral pe România Liberă