Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În tabăra social-democraților s-a așternut liniștea, de parcă partidul ar fi fugit în munți să se ascundă. Ce stăteau ei prost la capitolul comunicare în epoca Dragnea sau Dăncilă, acum să vezi cum știu pesediștii să tacă. Ai crede că pun la cale o strategie prin care să-și reformeze partidul în forță sau care să îi ajute să se impună în Parlament mai puternic decât înainte și de aceea tac.

Tactici de învăluire a Puterii pentru a-și recâștiga vechile poziții, manevre pentru o reușită de proporții cu moțiunea de cenzură sau diplomații secrete pentru schimbarea la față? Nimic din toate acestea nu se arată.

Pare că PSD tace pentru că nu are ce spune. Niciunul dintre comunicatorii care chiar aveau ceva de zis nu mai iese în spațiul public. Nu mai auzi opinii contrare Puterii decât rar, tot mai rar, și asta numai dacă vreo televiziune le face social-democraților hatârul să-i aducă la vreo emisiune, de regulă fără miză. Înainte, deși nu erau în Opoziție, tăiau în carne vie și taxau drastic orice derapaj al celor care astăzi reprezintă Puterea. Acum, se complac într-o muțenie adâncă, de ajungi să te întrebi dacă mai există.

Integral pe Naţional