Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanții grefierilor au ajuns la întâlnirea cu Ludovic Orban, unde urmează să aibă loc ultimele negocieri, cu privire la abrogarea prevederilor care reglementează dreptul la pensia de serviciu.

"Ne vom întruni într-o Adunare generală extraordinară pentru a decide alte forme de protest care vor fi adoptate în zilele următoare şi în funcţie de votul din plen de astăzi ,şi în funcţie de discuţiile cu domnul prim-ministru. Se poate ajunge până la închiderea totală a instanţelor şi a parchetelor, declanşarea grevei în condiţiile legale. Având în vedere că nu am avut niciun dialog cu premierul până astăzi, în speranţa că dialogul va fi constructiv şi va urma nişte paşi legali, adică asumarea unor direcţii de către premier, există posibilitatea de a găsi o cale de rezolvare. În funcţie de ce se va întâmpla, vom lua şi noi o decizie", a spus un reprezentant al grefierilor.

Integral pe DC News