Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că PNL, USR și PSD au pus în scenă o cacealma politică și arată că, de fapt, pensiile speciale nu vor fi desființate. Ponta explică faptul că de suferit vor avea tot cei cu pensii de serviciu, în timp ce oamenii care au pensii speciale uriașe vor rămâne cu banii.

”CACEALMA - piesa de teatru ieftin pusa in scena iar de PNL si USR ( acum si cu sprijinul PSD care a intrat in “hora populismului”) .

Nu se va modifica nicio pensie de serviciu ( “speciala”) - legea a fost facuta din ignoranta ( USR) si din smecherie ( PNL si PSD) in asa fel incat sa fie declarata neconstitutionala la CCR - sesizarea CCR este deja pregatita de catre CSM / singura solutie corecta, constitutionala si acceptata de toata lumea ca rezolvand problema in mod echitabil este IMPOZITAREA PENSIILOR MARI !

Integral pe Stiripesurse