Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a anunțat, luni, că vrea să interzică orice formă publicitate care promovează activități de tip videochat, după ce, în ultima perioadă, mai multe societăți de acest fel au început să se promoveze în apropierea campusurilor universitare.

Reclame la videochat au început să apară tot mai des pe mașini inscripționate sau pe afișe amplasate pe clădiri, în zona campusurilor universitare, iar primarul Iașului, Mihai Chirica, a anunțat, luni, că vrea să interzică acest fel de publicitate în oraș.

Chirica a spus că a solicitat realizarea unui proiect de hotărâre pentru Consiliul Local, ce a fost și supus dezbaterii publice, prin care se interzice „promovarea, sub orice formă, pe mijloacele fixe sau mobile, audio/video sau pe orice structură a oricărei forme de publicitate care promovează activități de tip videochat, în sensul de «camchat», adică expunerea pentru o anumită perioadă a unui model în fața unei camere web, gratis sau contra plată”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Iași.

Integral pe Digi24