Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un adolescent în vârstă de 16 ani din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, este acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie și apoi l-a îngropat în curte, în spatele casei. Judecătorii au decis, luni, arestarea preventivă a băiatului.

Primele cercetări arată că băiatul de 16 ani a intervenit în conflictul dintre părinți, conflict care a degenerat, iar adolescentul a vrut să îi ia apărarea mamei sale.

"Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat date conform cărora inculpatul, un minor de 16 ani, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu părinții, a intervenit într-o dispută iscată între aceștia, iar ulterior l-ar fi lovit, în mod repetat, pe tatăl său, cu pumnii și cu un corp contondent, provocându-i leziuni care au dus la deces în scurt timp", a declarat, luni, pentru Mediafax, Sorina Finică, purtător de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bacău.

Integral pe Hotnews