Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia Beijingului de a suspenda călătoriile organizate în străinătate, în încercarea de a stopa răspândirea virusului care a erupt din orașul Wuhan ar putea afecta în mod semnificativ turismul global, începând cu unele țări din Asia, care depind în special de vizitatorii chinezi.

Cel puțin 81 de persoane au murit în China după ce au fost infectate cu acest nou coronavirus, potrivit unei ultime evaluări provizorii a autorităților locale, care iau măsuri drastice pentru a stopa răspândirea atât în interiorul, cât și în afara țării. 2744 de persoane sunt infectate cu acest virus, în China. După închiderea metropolei Wuhan, epicentrul epidemiei, apoi a întregii provincii centrale Hubei, unde locuiesc peste 56 de milioane de locuitori, Beijing a anunțat în acest weekend suspendarea călătoriilor organizate în China și în străinătate.

Integral pe Evenimentul Zilei