Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Panica indusă în populația României privind virusul gripal din China frizează nebunia. Deși nu există niciun caz în România, lumea este panicată inclusiv de madam Firea care pentru a-și mai face puțină publicitate înființează un comandament de urgență pentru gripa sezonieră deși nu e niciun deces în capitală, iar STB anunță că va împărți măști, achiziționate cel mai probabil printr-o încredințare directă, în autobuze. Oamenii neinformați sunt speriați și au ajuns să discrimineze copiii de origine chineză.

Directorul Spitalului Victor Babeș a declarat luni că „azi, la spital, s-au prezentat doi români chinezi care nu au fost primiți la școală dacă nu demonstrează că nu au coronavirus”, a declarat Emilian-Ioan Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”. Testele au arătat desigur că nu sunt bolnavi.

Integral pe Curentul