Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actualul secretar general interimar al PSD-ului a lansat un tir fățiș la adresa foștilor doi lideri ai formațiunii social-democrate. Din fața pesediștilor din Timiș, în cadrul unei întruniri la care a participat și fostul premier Grindeanu, actualmente șef al ANCOM-ului, Paul Stănescu a dat de înțeles că vede necesară o schimbare în privința unei structuri de conducere a partidului – Comitetul Executiv.

“Alegerile s-au pierdut la centru. Cel mai toxic organism pe care l-a avut PSD în ultima perioadă a fost CEx-ul ăla cu numiri. Asta discutam cu Marcel (Ciolacu) să reușim măcar să schimbăm titulatura, pentru deciziile au fost greșite, pentru că ultimii doi președinți de partid (Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă -n.n) au folosit partidul ca un vehicul pentru proiecte personale, nu pentru partid și asta v-o spune un om care de fiecare dată s-a împotrivit la aceste lucruri, cu toate riscurile pe care le-am avut “, a tunat Stănescu.

Integral pe Naţional