Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O fată de 15 ani țintuită într-un scaun cu rotile a fost violată de concubinul mamei, care ar fi trebuit să aibă grijă de ea cât timp femeia era plecată din localitate. Oribila faptă a avut loc în Bârlad, iar individul a primit numai un ordin de restricție, polițiștii interzicându-i să se apropie de victimă.

Individul de 46 de ani a profitat de imposibilitatea fetei de a se apăra și a batjocorit-o. Fata are un handicap locomotor grav, având paralizie cerebrală. Violul s-ar fi petrecut, în noaptea de 17/18 ianuarie, după ce mama ei a lăsat-o acasă la bărbat, întrucât plecase cu treburi din localitate, arată publicația Vremea Nouă.

Când s-a întors la Bârlad, fata i-a spus mamei ce s-a întâmplat iar pe 20 ianuarie, femeia a depus plângere la politie împotriva concubinului. Politistii au deschis un dosar penal pentru infractiunea de viol, au emis un ordin de restrictie împotriva suspectului, care este cercetat în stare de libertate.

Integral pe Libertatea