Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Billie Eilish a triumfat la premiile Grammy adunând cinci trofee din șase nominalizări și nu a fost singura membră a familiei sale premiată duminică, la cea de-a 62-a ediție a premiilor Grammy, la Los Angeles.

Billie Eilish, care a adunat șase nominalizări la actuala ediție a premiilor Grammy, a câștigat premiul pentru piesa anului cu ”Bad Guy”. Era al doilea premiu ridicat de Eilish la această ediție a premiilor, după cel primit pentru Cel mai bun album vocal pop pentru ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. Finalul serii i-a aparținut în întregime, ridicând și trofeele pentru cel mai bun artist nou, înregistrarea anului și distincția albumul anului, informează Mediafax.

Totuși familia cântăreței a plecat acasă cu șase trofee, fratele acesteia Finneas, a primind duminică premiul Grammy pentru producătorul anului, categoria dedicată muzicii non-clasice.

Integral pe Stiripesurse