Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gheorghe Hagi a sperat ca fiul său să joace mai mult după pauza de iarnă, în a doua parte a sezonului, însă 2020 a început catastrofal pentru Ianis.

Gheorghe Hagi a dat atât de mult cu pumnul în masă pe la conferinţe de presă până a reuşit să-l facă pe Ianis decarul naţionalei! Iar acum, la ce se întâmplă cu Ianis la Genk, singura soluţie ca el să joace pare a fi preluarea echipei de către tatăl său! În ultimele cinci etape de campionat, de când campioana Belgiei s-a mai redresat şi a obţinut patru victorii, mijlocaşul de 21 de ani a fost folosit în doar două partide, adunând, în total, 49 de minute.

Dacă în primul meci al celor Genk din 2020, o victorie cu 3-0 cu Zulte-Waregem, Ianis a fost, ca de obicei, un spectator de pe banca de rezerve, acum, pentru confruntarea din această seară cu Gent, statutul său s-a schimbat în rău: va fi spectator din tribune! Asta pentru că, potrivit antrenorului Hannes Wolf, Ianis n-a fost reţinut în lot pentru acest meci!

Integral pe Adevărul