Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

Toate cele 15 oraşe care sunt acum închis se află în provincia Hubei, capitala căreia este Wuhan, oraşul de unde a pornit epidemia. Populaţia combinată a oraşelor care au fost închise este de 57,2 milioane de oameni.

Stricteţea interdicţiilor variază de la oraş la oraş, însă în toate a fost oprită circulaţia transportului public, iar în unele au fost închise magazine şi alte zone în care s-ar putea aduna multă lume. În Wuhan, oraş cu o populaţie de 11 milioane şi Huanggang, un oraş din apropiere, cu o populaţie de 7,5 milioane, magazinele şi cinematografele au fost închise, drumurile au fost blocate, iar aeroporturile şi alte gările au fost şi ele închise.

Integral pe Digi24