Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gheorghe Dincă ar fi pus la cale o întreagă strategie pentru a scăpa de vigilența procurorilor și pentru a fi sigur că nu îi vor fi confiscați toți banii pe care îi mai are. Potrivit ultimelor informații, un singur om ar știi care ar fi strategia monstrului de la Caracal privind averea sa.

Gheorghe Dincă ar avea o strategie bine pusă la punct pentru a nu rămâne fără banii pe care i-ar fi strâns de-a lungul vieții. Potrivit ultimelor informații apărute, nu este exclus ca monstrul de la Caracal să fi ascuns banii în curtea casei sale din Caracal. Cu alte cuvinte, Dincă ar fi îngropat 100.000 de euro într-un loc secret.

„De asemenea, având în vedere faptul că numitul, Dincă Gheorghe a agonisit toată viața și nu a cheltuit, aceasta a precizat prietenului «Neagu» că îi va spune unde a îngropat suma de bani economisită de-a lungul timpului, aproximativ 100.000 de euro, suma de bani în cauză fiind îngropată în alt loc decât curtea imobilului său de domiciliu din Caracal”, se arată în dosarul lui Gheorghe Dincă, după cum a arătat jurnalistul Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii moderate de el la România Tv.

Integral pe Capital