Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oraşul Wuhan din China va construi în 15 zile un al doilea spital pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus, scrie CNN. Noul spital va avea 1.300 de paturi. Construcţia este programată să dureze o jumătate de lună.

Anunțul vine după ce angajații din sănătate din oraș au avertizat că spitalele nu sunt dotate corespunzător cu cele necesare pentru a face faţă epidemiei. Autorităţile din China au demarat vineri construcţia primului spital pentru pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Lucrările de construcţie urmează să se încheie la data de 3 februarie.

La televiziunea națională au apărut imagini de pe şantierul primului spital, menite să liniștească populația. 35 de excavatoare și 10 buldozere pot fi văzute cum acționează în zonă, în timp ce pe șoselele din apropiere așteaptă alte zeci de camioane, pentru a încărca pământul scos.

Integral pe Digi24