Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Împărţirea funcţiilor de către conducerea centrală a adus nemulţumiri în cadrul mai multor filiale cu rezultate bune, principala cauză fiind faptul că organizaţii codaşe ale liberalilor au primit mai multe funcţii decât meritau, cel mai relevant fiind cazul Bucureştiului, organizaţie de la coada clasamentului, susţin surse din PNL pentru „Adevărul”.

Guvernul PNL a început numirile în posturi din subordinea Guvernului din primele zile. Toate filialele au negociat cu liderii de la centru şi au aşteptat să vadă ce primesc până la urmă în ceea ce priveşte funcţiile de la centru. Starea de nemulţumire a început să se instaleze după sărbătorile de iarnă, când mai mulţi lideri din teritoriu au văzut că unele filiale sunt favorizate, deşi sunt printre cele mai slabe, au precizat surse din PNL pentru „Adevărul”.

Cea mai mare problemă e reprezentată de modul cum au fost recompensaţi liberalii din Bucureşti, care au primit nenumărate funcţii de conducere în ministere sau instituţii subordonate Executivului. „În loc să fie recompensaţi cei care au tras în campanii, funcţiile ajung tot la unii care nu au ieşit la luptă cu PSD. Sunt prea puţini dintre colegii din Bucureşti care merită poziţiile pe care au ajuns”, au declarat surse din conducerea PNL.

Integral pe Adevărul