Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii din Alba au declanşat, vineri, o anchetă in rem pentru ucidere din culpă în urma unei plângeri formulate de o femeie din Alba care a declarat că soţul său, în vârstă de 37 de ani, a murit joi seara la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba Iulia după ce a fost ţinut zeci de minute în camera de triaj până când medicii ar fi preluat cazul

Reprezentanții spitalului au declarat că bărbatul s-a prezentat la camera de triaj deoare bărbatul avea gâtul și limba imflate, iar acesta a fost preluat direct de către medici, nefiind nevoie să aștepte.

În schimb, soția acestuia spune că ar fi așteptat o oră în triaj până când soțul ei a fost preluat. Medicii au mai subliniat că bărbatul, cu circa patru ore, ar fi luat o pastilă de amoxicilină, iar la scurt timp respirația i s-ar fi îngreunat.

Reprezentații DSP (Direcția de Sănătate Publică București) au efectuat deja un control la Spitalul de Urgență, iar conform acestora decesul bărbatului ar fi survenit din cauza unei alergii făcute la un medicament puternic.