Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Apar declarații halucinante din partea avocatei familiei Melencu, Carmen Obârnașu. Este vorba despre ancheta din cazul Carcal. Se pare că Dincă a avut o propunere de necrezut pentru avocată. Aceasta a făcut totul public și a făcut apel la poliţişti să îl păzească.

Se pare că monstrul de la Caracal are probleme sexuale serioase .

„Vrea acum sa fie internat la pihiatrie sa faca sex cu asistentele! Problema, omul asta cand a fost internat acum 3-4 ani de fiecare data a avut acelasi diagniostic, tratament, conditii. A fost dus la spital de catre familie, s-a internat, a urmat un tratament pentru alcoolic, glucoza si alte medicamente. A stat o saptamana si dupa i-au dat drumul. Cred ca internarile erau pentru pensionare. Cred ca ajunge in loc de verdeata! upa o prima condamnare nu are sanse sa iasa pe picioarele lui”, a povesteit avocata.

Întrbată de Victor Ciutacu dacă la ultima audiere a fost invitată la închisoare să facă întrețină relații sexuale cu acesta, Carmen Obârşanu a răspuns direct: „Da, si i-am raspuns cu o injuratura si el s-a retras ca un animal lovit. Cand esti dur cu el Dincă cedeaza. Asta este metoda sa te porti cu el”.

Integral pe Capital