Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul fără portofoliu Raluca Turcan dă în vileag planul PNL de a obține demiterea propriului Guvern, cu scopul obținerii alegerilor parlamentare anticipate.

În cadrul unui interviu acordat postului de radio RFI, Turcan recunoaște că proiectul alegerilor anticipate a fost deja demarat, odată cu declanșarea asumărilor răspunderii Guvernului. Mai mult, vicepremierul arată că, în cazul în care Guvernul va rezista moțiunii de cenzură a PSD, anunțată pentru săptămâna viitoare, social-democrații vor avea, din belșug, motive să repete acest demers.

Concret, vicepremierul RalucaTurcan anunță că PNL va continua să își angajeze răspunderea pe probleme sensibile, care în mod normal ar trebui să fie dezbătute în Parlament. PSD va avea destule ocazii să demită Guvernul prin moţiune de cenzură, a explicat Turcan, adăugând că Executivul urmează să-şi asume răspunderea pe mai multe legi - desfiinţarea Secţiei privind Infracţiunile din Justiţie sau eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Integral pe Jurnalul Național