Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii din judeţul Buzău şi au suspendat activitatea, începând de joi până la finalul lunii, sprijinindu-i astfel pe grefieri în demersul lor de a le fi menţinute pensiile de serviciu pe care Guvernul vrea să le elimine, transmite news.ro.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, în adunările generale ale procurorilor s-a decis ca, începând de joi, această categorie profesională să nu se mai ocupe decât de cauzele urgente. Activitatea procurorilor va fi suspendată până la 31 ianuarie, inclusiv.

La această formă de protest au aderat toţi procurorii din judeţul Buzău. Acestia se vor ocupa până la finele lunii doar de cazurile ce presupun măsuri preventive, infracţiuni flagrante ori cele în care se efectuează cercetarea locului faptei. Prin protestul declanşat joi, procurorii spun că îi susţin pe grefieri în lupta lor pentru păstrarea pensiilor de serviciu pe care Guvernul vrea să le elimine.

Integral pe România Liberă