Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a declarat miercuri că pentru următoarea perioadă de programare, 2021-2027, fondurile UE care vor fi alocate zonei antreprenoriale vor fi dublate - de la 1,5 miliarde de euro la 3 miliarde de euro.

Premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, s-au întâlnit cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai structurilor asociative.

"În perioada de programare 2014-2020 am avut un buget alocat pentru mediul de afaceri de 1,5 miliarde euro, am avut 17.000 de companii care au beneficiat de sprijin pe fonduri europene pentru diferite inţiative antreprenoriale şi o valoare a proiectelor depuse de 3 miliarde de euro. Există un potenţial de business pe care-l avem la nivel naţional, trebuie să-l valorificăm cât mai bine în următoarea perioadă de programare, pentru că, prin intermediul mediului de afaceri, asigurăm creşterea economică, o componentă importantă a politicilor naţionale, inclusiv a programului de guvernare şi este fundamentul a ceea ce înseamnă dezvoltarea României pe termen lung.

Integral pe Jurnalul Național