Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a izbucnit după ce a fost citat într-un dosar de abuz în funcție. Acesta a declarat miercuri că citarea sa în calitate de suspect atestă „același stil al Parchetului pe teren politic”.

Tăriceanu spune că mutarea este una cu un scop bine definit, acela de a-l bloca pe el și ALDE în campania electorală, deoarece dosarul datează din 2018.

„Ceea ce mi se pare nefiresc este că dosarul a fost deschis în 2018. Suntem în 2020. De ce a stat până în 2020 procurorul și nu mi-a făcut această precizare cu privire la calitatea de suspect. Nu s-a întâmplat nimic din 2018 până în prezent. Are cumva vreo legătură cu campania electorală? Mi se pare o legăturpă evidentă cu campania electorală. E același stil al Parchetului pe terenul polituc, ca să mă blocheze pe mine și partidul pe care îl condu în campania electorală”, a spus Tăriceanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Parlament.

Integral pe România Liberă