Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul va adopta un set de ordonanţe de urgenţă care să pregătească baza legislativă pentru "cheltuirea judicioasă a fondurilor europene", a declarat viceprim-ministrul Raluca Turcan.

"Astăzi, după cum bine ştiţi, ministrul Fondurilor Europene împreună cu prim-ministrul Ludovic Orban au prezentat mediului de afaceri şi structurilor asociative oportunităţile de sprijinire a mediului de afaceri în următorul exerciţiu financiar în care România intenţionează să intre pregătită cu proiecte mature, proiecte finalizate, proiecte pentru care să fie deja gândite axele de finanţare, pentru ca, odată cu începutul anului 2021, fiecare euro să înceapă să fie cheltuit. Practic, prioritatea Guvernului Orban este ca începutul anului 2021 să aducă euro în România direcţionaţi pe cei trei mari parteneri pe care-i avem, pe de-o parte instituţiile publice, pe de altă parte mediul de afaceri cu structurile asociative şi, evident, cetăţenii, beneficiari direcţi ai fondurilor europene", a declarat Raluca Turcan, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută alături de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, la Palatul Victoria.

Integral pe Jurnalul Național