Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat, săptămâna trecută, schimbări constituţionale care ar putea deschide noi căi ca el să conducă Rusia pentru tot restul vieţii, însă nimeni nu ştie ce se întâmplă la Kremlin în prezent şi poate că asta este şi intenţia, notează New York Times.

Noul prim-ministru al lui Putin şi-a anunţat cabinetul, marţi, cei mai importanţi oficiali păstrându-şi funcţiile. Însă deşi apar detalii legate de ceea ce pare a fi cea mai mare reformă guvernamentală a Rusiei din ultimul deceniu, adevărata natură a planului pe termen lung al lui Putin – şi chiar existenţa acestuia – este învăluită în mister.

De la salva de deschidere de la sfârşitul discursului preşedintelui privind starea naţiunii, de miercurea trecută, aproape fiecare zi a fost marcată de veşti legate de demisii la nivel înalt, numiri neaşteptate şi noi legi obscure. Descifrarea acestor indicii a aruncat experţii internaţionali care analizează Kremlinul într-o contradicţie de predicţii şi interpretări, subliniază sursa citată.

Integral pe Adevărul