Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UDMR a dat un semnal clar în ceea ce privește moțiunea de cenzură care vizează Guvernul Orban, susținând că suntem la câteva voturi distanță de declanșarea alegerilor anticipate. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a dat un semnal de susținere a moțiunii inițiate de PSD împotriva Guvernului Orban, explicând că anticipatele sunt la 7-8 voturi distanță.

Liderul UDMR a declarat, miercuri la RFI, că partidele care doresc într-adevăr alegeri parlamentare anticipate ar trebui să susţină moţiunea de cenzură. În plus, el a spus clar și răspicat că UDMR va sprijini demersul PSD, după ce Cabinetul Orban îşi va asuma răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi, transmite News.ro.

Kelemen Hunor a arătat că ”cei care nu sunt de acord nici cu forma, nici cu fondul intervenţiei Guvernului cu mai puţin de şase luni înainte de alegerea primarilor, alegerile locale, sunt obligaţi să susţină o moţiune de cenzură, fiindcă nu există altă posibilitate de a bloca intrarea în vigoare a acestui proiect de lege”.

Integral pe Capital